Puslespill har i de siste årene økt i popularitet, både for voksne og barn. Det er vanlig å kjøpe puslespill på bokhandlere, der man kan kjøpe bilder med mange fine motiver. Forhåndslagde spill har vært normen mange år, men visste du at det går an å lage ditt eget puslespill med dine private bilder på nett?

I denne blogposten har vi tatt en titt på løsningen til SmartPhoto, der man kan lage egne spill ved å laste opp egne bilder i deres webbaserte designer.

Lyst til å prøve å lage et eget puslespill selv? Trykk her, eller les videre om hvilke tips vi har basert på de erfaringene vi fikk fra dette:

lag ditt eget puslespill
Lag ditt eget puslespill på nett!

Er det vanskelig å lage puslespill på nett?

Nei, det er faktisk ganske enkelt. For å lage puslespill på SmartPhoto må man først velge størrelse, deretter design, og til slutt laste opp ett eller flere bilder før man går videre til kassen.

Siden spillene må printes og sendes fra utlandet tar dette litt ekstra tid, så det er lurt å være ute i god tid dersom man skal bestille i forbindelse med en spesiell anledning.

lage puslespill
Det er enkelt å lage puslespill på nett med løsningene til SmartPhoto

Tips når du skal lag ditt eget puslespill

Når du skal lag ditt eget puslespill er det viktig å tenke på hvordan den spillet er ment til liker å legge dem. Det er vanlig å sitte med det ferdige bildet foran seg når man legger et spill man har kjøpt i butikken, men med personlige spill syntes faktisk vi det var gøy å ikke la den som legger spillet få se det ferdige bildet mens den jobber. På denne måten vokser bildet frem, og den som legger det får stadig mulighet til å gjette på hvilket av deres minner kommer til å vokse frem etterhvert.

Når det er sagt, dersom man ikke kan sitte med det ferdige bildet foran seg blir det desto viktigere å ha et bilde med mange detaljer og mye spill. Bilder med få farger der mange av bitene kan ligne på hverandre kan bli nært umulig å legge uten å ha det ferdige bildet foran seg, særlig hvis man kjøper et spill med mange biter.

puslespill
Det kan være vanskelig å legge puslespill om man ikke vet hvordan bildet kommer til å se ut.

Puslespill barn vil like og puslespill voksne foretrekker

En av fordelene vi fant med løsningen til Smartphoto er det at det finnes svært mange forskjellige typer design å velge mellom. Puslespill barn med godt syn kan sette pris på kan være store, med mange mindre brikker, mens puslespill voksne eller de aller yngste vil sette pris på kan ha større, mer slitesterke brikker av mdf.

Siden man lager motivet selv kan man også tilpasse bildet til interessene til den som spillet er ment til. En besteforelder kan for eksempel få et hyggelig familiebilde, mens et barn kan legge et bilde av en av deres favorittfigurer fra film og tv. Denne personligheten i spill man lager på nett gjør dem til gode alternativer til gaver, ettersom man kan skreddersy bildet til den gaven er ment til.

puslespill barn og puslespill voksne
Det er enkelt å finne puslespill barn, og puslespill voksne vil sette pris på

Lag ditt eget spill i dag!

Vi ble veldig positivt overrasket over hvor gøy det var å legge puslespill med egne bilder. Dersom du har lyst til å legge dine egne kan du trykke her for å se hvilke løsninger som kan passe deg best (I skrivende stund har også SmartPhoto tilbud på opp til 40%, så her er det bare å slå til mens det ennå er tid!)

Eldre tester av fotobøker fra andre leverandører inkluderer Dinside i 2007, Testfakta i 2017, ICA Kurieren (som allerede i 2012 vurderte Smartphoto som et av de aller beste alternativene). fotobok

Leave a Comment