En notatbok kan være et nyttig verktøy dersom man vil organisere tankene sine. Enten man er bare er en student eller en av verdens fremste tenkere har notatbøker en viktig plass i hverdagen. Men, visste du at notatbøker ikke bare trenger å komme i den vanlige formen av tomme, simple blokker?

I dag finnes det faktisk mange løsninger på nett der man kan lage sin egen personlige notatbok. Det var ikke vi klar over før inntil nylig, og vi har testet ut et par av de mest populære løsningene vi har funnet.

notatbøker
Det finnes mange løsninger der man kan lage en personlig notatbok på nett

Det som overrasket oss mest over de løsningene vi fant var for det første hvor billig man kan få en egen, profesjonelt utseende notatbok. På det dyreste, for en egen personlig kalenderbok med hardt omslag med skinn-imitasjon, kostet ikke dette oss mer enn 279,- kroner, og det finnes mange rimeligere alternativer enn dette på markedet også.

(Oktober 2020: OBS Vår favoritt-notatbok ar akkurat nå på salg med opp til 40%! Klikk her for å se mer eller les videre om hvorfor vi liker denne løsningen!)

Hvordan lager man en personlig notatbok?

Disse løsningene kommer med ferdige design der man kan laste opp sine egne bilder og redigere teksten som man vil, så det blir enkelt å få en proff utseende notatbok som er skreddersydd det du trenger den til.

Vi liker å bruke notatbøker til å logge hvordan vi oppnår mål vi har satt oss, og dette er en av disse notatbøkene perfekte til. Det er enkelt å redigere slik at man legger inn de egne målene man har lyst til å oppnå, og har et område der man kan kommentere månedlig, ukentlig, eller daglig hvordan man ligger an for å nå disse målene.

Våre favoritter blant notatbøker på nett

Av alle løsningene vi testet endte vi opp med å like kalenderbok-tilbudene til Smartphoto. Her kan man velge mellom ulike størrelser og omslag (det er også de som tilbyr omslag i skinn-imitasjon), i tillegg til diverse forhåndsbygde design som det er enkelt å jobbe med.

notatbok
Med tilbudet fra Smartphoto kan man enkelt lage en proft utseende fotobok

En ting som skiller Smartphoto ut fra andre leverandører av fotoløsninger for oss er at deres web-baserte løsning for å lage en notatbok er en av de enkleste på markedet. Mange andre leverandører krever at man laster ned egen programvare for dette, og disse er attpåtil ofte mer kompliserte å bruke.

kalenderbok
Man kan enkelt lage en personlig kalenderbok med løsningene fra Smartphoto

Akkurat nå har også Smartphoto en rabatt til nye kunder på opp til 40%, så her er det muligheter for å gjøre en skikkelig god deal. Trykk her for å se mer av tilbudene de har på notatbøker!

Håper dere finner en notatbok som passer dere, ha en god tirsdag!

Eldre tester av fotobøker fra andre leverandører inkluderer Dinside i 2007, Testfakta i 2017, ICA Kurieren (som allerede i 2012 vurderte Smartphoto som et av de aller beste alternativene). fotobok

Leave a Comment