Snart er julen her, og da er tiden inne for å sende sende en liten hilsen til dem man er glad i. Vi har i Norge en lang tradisjon for å sende julekort for å vise at vi tenker på noen, og har fra gammelt av lagd håndskrevne kort til dette.

julekort
Et julekort kan være en perfekt måte å vise noen at man tenker på dem!

Vi er veldig glad i de gamle håndskrevne kortene våre, men det er ikke alltid så lett å komme på en ny julekort tekst fra år til år. Derfor har vi de siste årene brukt flere og flere digitale julekort når vi sender ut en julehilsen. I dag finnes det faktisk mange løsninger som kommer med mange forskjellige juletekster til julekort, som både er enkle og billige å lage.

For å finne det beste julekortet til våre lesere har vi testet diverse løsninger på markedet akkurat nå. Det som overrasket oss mest over de løsningene vi fant var for det første hvor billig man kan lage egne digitale julekort. Man kan faktisk få disse så billig som 8,- kroner per kort for et fin liten måte å vise at man tenker på noen, selv om man kan velge å bruke litt mer penger for å få et større, mer tradisjonelt kort.

(Oktober 2020: OBS Vår favoritt-leverandør av julekort har akkurat nå på salg med opp til 40%! Klikk her for å se mer eller les videre om hvorfor vi liker denne løsningen!)

julehilsen
Smartphoto har det vi mener er det beste utvalget til en julehilsen, klikk på bildet for å få rabatten!

Hvordan lager man en morsom julekort tekst?

Det er ikke alltid man trenger å bruke veldig mye tid på teksten til julekortet man skal lage hvis man lager denne på nett.

For det første finnes det veldig mange design å velge mellom der man kan bruke sine egne personlige bilder i kortet, allerede da er mye gjort.

julekort tekst
Man trenger ikke ha så mye fantasi når man lager en julekort tekst med ferdigbygde design!

Når det kommer til selve teksten trenger ikke den å være så komplisert når man bruker kort med ferdiglagde design og fine bilder av den som sender (eller den man sender julehilsen til?). Et godt tips kan være å ikke bare skrive “god jul”, men også skrive litt om hva mottaker av kortet betyr for den som sender det, og kanskje litt om hvilke ting dere har gjort sammen det siste året som du setter pris på.

juletekster til julekort
Det skal ikke så mye til å skrive juletekster til julekort, så lenge man viser at man bryr seg

Våre favoritt for å lage en digital julehilsen

Av alle løsningene vi testet endte vi opp med å like julekort-tilbudene til Smartphoto best. Her har man et enormt utvalg mellom mange forskjellige korttyper og størrelser, i tillegg til at alle disse kortene kommer med forhåndslagde design som det er enkelt å jobbe med.

digitale julekort
Smartphoto har et spesielt stort utvalg av digitale julekort

En ting som skiller Smartphoto ut fra andre leverandører av fotoløsninger for oss er at deres web-baserte løsning for å lage en julehilsen er en av de enkleste på markedet. Mange andre leverandører krever at man laster ned egen programvare for dette, og disse er attpåtil ofte mer kompliserte å bruke.

morsomme julekort
Det er enkelt å lage morsomme julekort med nettbyggeren fra Smartphoto

Akkurat nå har også Smartphoto en rabatt til nye kunder på opp til 40%, så her er det muligheter for å gjøre en skikkelig god deal. Trykk her for å se mer av tilbudene de har på julekort!

tekst til julehilsen

Vi i Fotobok-Eksperten ønsker dere alle en riktig god jul, og håper dere finner en fin måte å sende en hilsning til en dere er glad i!

Eldre tester av fotobøker fra andre leverandører inkluderer Dinside i 2007, Testfakta i 2017, ICA Kurieren (som allerede i 2012 vurderte Smartphoto som et av de aller beste alternativene). fotobok

Leave a Comment