Det er ikke alltid lett å finne komme på en god julegave til kjæresten, spesielt ikke når det gjelder en gave til henne. Personlige fotoløsninger kan være perfekte julegaver til henne som fungerer i enhver situasjon. Siden disse løsningene er personlige kan de fungere nesten uavhengig av personlige interesserer hos den du gir det til. Det at man har laget løsningen selv viser også den andre at man bryr seg (selv om det ikke skal så mye arbeid til 😉 ). Vi har gått gjennom årets sortiment av det vi mener er de beste julegavetips til henne for 2020 av julegaver på nett, og har listet dem opp under.

Julegavetips til henne #1: Fotobok

julegavetips til henne
Vi mener at en personlig laget fotobok kan våre årets beste julegavetips til henne

Det kommer kanskje ikke som noe sjokk, men vi mener at en fotobok er en super julegave til kjæresten man kan finne på nett. En fotobok er en modernisert variant av det klassiske fotoalbumet, som man enkelt og billig kan lage på nett basert på mange forhåndsbygde design som gir boken et profesjonelt utseende.

I vår kåring av årets beste fotobok var det Smartphoto som kom best ut, som alt i alt hadde den enkleste måten å lage de fineste fotobøkene mente vi.

MERK: Smartphoto har også et sesongtilbud frem til jul der man kan få opp til 40% rabatt, tatt dette i betraktning mener vi disse fotobøkene er et uslåelig julegavetips til kjæresten! Klikk linken over og bruk dagens rabattkode for å utløse rabatten!

Julegave til kjæresten #2: Fotokalender

gave til henne
Personlige kalendere kan også være en fin gave til henne, spesielt siden neste år er rett rundt hjørnet!

En personlig fotokalender kan også være en perfekt julegave til en man er glad i. På lik linje med fotobøker finnes det også mange alternativer der man kan lage personlige fotokalendere som er skreddersydd den man gir kalenderen til. Dersom man allerede skal lage en fotobok hos vår testvinner Smartphoto har de også mange ulike varianter av dette, enten det er plakathengere, vanlige veggkalendere eller til og med kalendere på musematter!

Lurt gavetips til henne: Personlig julekort

julegave til kjæresten
En personlig julekort kan være prikken over I-en kombinert med en julegave til kjæresten

Det er ikke et ukjent fenomen at jenter er drevet av følelser, og en lur måte å sette prikken over I-en for årets julegaver kan være å supplere med et lite julekort som får henne til å smelte. Ved å lage et personlig julekort kan man enkelt vise dem man er glad i at man tenker på dem, og dette trenger ikke koste skjorta heller. Vi er suckers for en god deal, så hvis du allerede er på Smartphoto for å kjøpe en fotokalender eller en fotobok, hvorfor ikke slenge med et julekort til så lite som 5.90,-?

Vi i Fotobok-Eksperten håper alle våre lesere har fått noe ut av våre julegavetips til henne, og ønsker dere alle en riktig god jul og nyttår!

Leave a Comment