Personlige fotoløsninger kan være perfekte julegaver som fungerer i enhver situasjon. Siden disse løsningene er personlige kan de fungere nesten uavhengig av personlige interesserer hos den du gir det til, enten det er en julegave til han eller henne. Det at man har laget løsningen selv viser også den andre at man bryr seg (selv om det ikke skal så mye arbeid til 😉 ). Vi har gått gjennom årets sortiment av det vi mener er de beste julegavetips for 2020 av julegaver på nett, og har listet dem opp under.

Julegavetips 1: Fotobok

julegavetips
Vi mener at en personlig fotobok kan være et av de beste julegavetipsene i år!

Det kommer kanskje ikke som noe sjokk, men vi mener at en fotobok er en av de beste julegavene man finner på nett. En fotobok er en modernisert variant av det klassiske fotoalbumet, som man enkelt og billig kan lage på nett basert på mange forhåndsbygde design som gir boken et profesjonelt utseende.

I vår kåring av årets beste fotobok var det Smartphoto som kom best ut, som alt i alt hadde den enkleste måten å lage de fineste fotobøkene mente vi.

MERK: Smartphoto har også et sesongtilbud frem til jul der man kan få opp til 40% rabatt, tatt dette i betraktning mener vi disse fotobøkene er et uslåelig julegavetips som kan fungere for hvem som helst! Klikk linken over og bruk dagens rabattkode for å utløse rabatten!

Julegavetips 2: Fotokalender

julegaver
Personlige kalendere kan også være fine julegaver, spesielt siden neste år er rett rundt hjørnet!

En personlig fotokalender kan også være en perfekt julegave til en man er glad i. På lik linje med fotobøker finnes det også mange alternativer der man kan lage personlige fotokalendere som er skreddersydd den man gir kalenderen til. Dersom man allerede skal lage en fotobok hos vår testvinner Smartphoto har de også mange ulike varianter av dette, enten det er plakathengere, vanlige veggkalendere eller til og med kalendere på musematter!

Enkel julegave: Personlig julekort

julegave
Man trenger ikke alltid gi en dyr julegave for å vise noen at man tenker på dem!

For de som man ikke nødvendigvis kjøper store julegaver til, men fortsatt vil vise at man tenker på, kan det å lage et personlig julekort være en fin løsning. Ved å lage et personlig julekort kan man enkelt vise dem man er glad i at man tenker på dem, og dette trenger ikke koste skjorta heller. Vi er suckers for en god deal, så hvis du allerede er på Smartphoto for å kjøpe en fotokalender eller en fotobok, hvorfor ikke slenge med et julekort til så lite som 5.90,-?

Vi i Fotobok-Eksperten håper alle våre lesere har hatt et fint år, og ønsker dere alle en riktig god jul og nyttår!

Leave a Comment