Det er ikke alltid så lett å finne komme på en god julegave til mamma, ihvertfall ikke en gave til mor som føles personlig nok. Personlige fotoløsninger kan være den perfekte løsning på en julegave til mamma som fungerer i enhver situasjon. Siden disse løsningene er personlige kan de fungere nesten uavhengig av personlige interesserer hos den du gir det til. Det at man har laget løsningen selv viser også den andre at man bryr seg (selv om det ikke skal så mye arbeid til 😉 ).

Vi har gått gjennom årets sortiment av det vi mener er 2020s beste alternativer for julegaver til mamma blant personlige julegaver på nett, og har listet dem opp under.

Gave til mor #1: Fotobok

julegave til mamma
Vi mener at en personlig laget fotobok kan våre årets beste julegave til mamma

Det kommer kanskje ikke som noe sjokk, men vi mener at en fotobok er en super gave til mor man kan lage på nett. En fotobok er en modernisert variant av det klassiske fotoalbumet, som man enkelt og billig kan lage på nett basert på mange forhåndsbygde design som gir boken et profesjonelt utseende.

I vår kåring av årets beste fotobok var det Smartphoto som kom best ut, som alt i alt hadde den enkleste måten å lage de fineste fotobøkene mente vi.

MERK: Smartphoto har også et sesongtilbud frem til jul der man kan få opp til 40% rabatt, tatt dette i betraktning mener vi disse fotobøkene er et uslåelig julegave til mamma! Klikk linken over og bruk dagens rabattkode øverst på siden for å utløse rabatten!

Julegave til mamma #2: Fotokalender

gave til mor
Personlige kalendere kan også være en fin gave til mor, spesielt siden neste år er rett rundt hjørnet!

En personlig fotokalender kan også være en perfekt julegave til mamma. På lik linje med fotobøker finnes det også mange alternativer der man kan lage personlige fotokalendere som er skreddersydd den man gir kalenderen til. Dersom man allerede skal lage en fotobok hos vår testvinner Smartphoto har de også mange ulike varianter av dette, enten det er plakathengere, vanlige veggkalendere eller til og med kalendere på musematter!

Tips for julegave til besteforeldre

julegave til besteforeldre
Et julekort kan være en fin julegave til besteforeldre!

Det er ikke et ukjent fenomen at kvinner er drevet av følelser, og en lur måte å sette prikken over I-en for årets julegaver kan være å supplere med andre julegaver til mamma. Ved å lage et personlig julekort kan man enkelt vise dem man er glad i at man tenker på dem, og dette trenger ikke koste skjorta heller.

Dette kan også være en smart julegave til besteforeldre hvis man ikke pleier å gi dem hele gaver. Med et lite julekort kan man enkelt vise de eldre at man tenker på dem (og det er ofte det de er mest opptatt av).

Vi er suckers for en god deal, så hvis du allerede er på Smartphoto for å kjøpe en fotokalender eller en fotobok, hvorfor ikke slenge med et julekort til så lite som 5.90,-?

Vi i Fotobok-Eksperten håper alle våre lesere har fått noe ut av våre tips til julegaver til mamma, og ønsker dere alle en riktig god jul og nyttår!

Leave a Comment