En konfirmasjon er en viktig begivenhet i, og det er vanlig å lage mange forskjellige typer konfirmasjonskort til dette. Siden man ender opp med å lage både konfirmasjon invitasjon, bordkort og andre konfirmasjonskort til festen kan det bli tungvint å skrive alle disse for hånd, og dette kan påvirke hvor fine kortene blir. Mange som får invitasjon til konfirmasjonen reiser langt, så dette er ikke et alternativ.

Derfor pleier vi å bruke ulike konfirmasjonskort levert av leverandørene vi ellers bruker til fotobøker eller fotokalendere til å lage personlige innbydelser og andre kort på nett når det er på tide å feire. Det som er supert med disse løsningene i dag er at de bruker akkurat den samme programvaren til å lage innbydelser som man ellers bruker til dyrere løsninger som fotobøker og -kalendere. Fordelen med dette er at man enkelt kan lage elegante kort basert på forhåndslagde design, uten å ofre for mye av personligheten i budskapet.

konfirmasjonskort
Det finnes mange løsninger for å enkelt lage personlige konfirmasjonskort til enhver anledning, les videre for å se hvilke vi liker best!

For å finne de beste dåpskortene til våre lesere har vi testet diverse løsninger på markedet akkurat nå. Det som overrasket oss mest over de løsningene vi fant var for det første hvor billig man kan lage egne digitale konfirmasjonskort. Man kan faktisk få disse så billig som 8,- kroner per kort avhengig av hvor ekstravagante løsninger man vil ha.

(Oktober 2020: OBS Vår favoritt-leverandør av invitasjoner, bordkort og andre konfirmasjonskort har akkurat nå salg med opp til 40%! Klikk her for å se mer eller les videre om hvorfor vi liker denne løsningen!)

De forskjellige typene konfirmasjonskort

Det finnes som tidligere nevnt mange forskjellige kort og dekorasjoner man vanligvis har til en konfirmasjon. Det som gjør at fotoleverandørene vi har snakket om tidligere passer så godt til å levere disse kortene er at de har mange forhåndslagde design som passer til enhver anledning. Vi har listet opp noen de typene vi mener en hver konfirmasjon trenger under, hvis man er interessert i å lage et kort med det designet trenger man bare trykke på bildet!

Kort #1: Invitasjon konfirmasjon

For det første trenger man en konfirmasjon invitasjon. Med en elegant innbydelse til konfirmasjonen kan man ønske velkommen på en fin måte som får gjestene til å føle seg verdsatt. Man trenger ikke lage en veldig komplisert dåpsinvitasjon tekst til dette så lenge man gjør det tydelig at man setter pris på personen man inviterer og håper at de kan komme.

invitasjon konfirmasjon
Det finnes mange gode design til en dåpsinvitasjon

Kort #2: Bordkort

Et bordkort til konfirmasjonen kan være en enkel måte å gjøre festen mer elegant. Med fine bordkort gir man ikke bare festen et fint helhetlig inntrykk, man gir også gjestene en følelse av at man har tenkt på alle som kommer. Det finnes mange design for bordkort til konfirmasjonen.

konfirmasjon invitasjon
Vis deltakerne at de er verdsatt med ulike design til bordkort

Kort #3: Konfirmasjonskort (festkort)

Det er vanlig både å synge en sang i allsang og holde presentasjoner og taler på konfirmasjonen. Hvorfor ikke da supplere med konfirmasjonskort med sangtekster eller bilder fra konfirmantens liv som man kan henvise til under taler (dette er også supert for de eldre, som kanskje ikke ser her bort til prosjektoren man viser bilder fra!)

innbydelse konfirmasjon

Kort #4: Takkekort konfirmasjon

En konfirmasjon er en annen anledning der det er vanlig å sende et kort til deltakerne. Dette er fordi deltakerne på konfirmasjonen ofte har reist langt, og da passer det med et takkekort konfirmasjon.

takkekort konfirmasjon
Takk deltakerne med et design til takkekort konfirmasjon

Våre favoritt-leverandør av kort

Av alle løsningene vi testet endte vi opp med å like kort-tilbudene til Smartphoto best. Her har man et stort utvalg mellom mange forskjellige korttyper og størrelser, i tillegg til at alle disse kortene kommer med mange forhåndslagde design som det er enkelt å jobbe med.

En ting som skiller Smartphoto ut fra andre leverandører av fotoløsninger for oss er at deres web-baserte løsning for å lage et dåpskort er en av de enkleste på markedet. Mange andre leverandører krever at man laster ned egen programvare for dette, og disse er attpåtil ofte mer kompliserte å bruke.

konfirmasjonskort

Akkurat nå har også Smartphoto en rabatt til nye kunder på opp til 40%, så her er det muligheter for å gjøre en skikkelig god deal. Trykk her for å se mer av tilbudene de har på konfirmasjonskort!

Vi ønsker alle våre lesere til lykke og ønsker dere en riktig hyggelig konfirmasjon, hilsen oss i Fotobok-Eksperten!

Eldre tester av fotobøker fra andre leverandører inkluderer Dinside i 2007, Testfakta i 2017, ICA Kurieren (som allerede i 2012 vurderte Smartphoto som et av de aller beste alternativene). fotobok

Leave a Comment