Det er ikke alltid så lett å finne komme på en god julegave til pappa, ihvertfall ikke en gave til pappa som føles personlig nok. Personlige fotoløsninger kan være den perfekte løsning på en julegave til far som fungerer i enhver situasjon. Siden disse løsningene er personlige kan de fungere nesten uavhengig av personlige interesserer hos den du gir det til. Det at man har laget løsningen selv viser også den andre at man bryr seg (selv om det ikke skal så mye arbeid til 😉 ).

Vi har gått gjennom årets sortiment av det vi mener er 2020s beste alternativer for gaver til far blant personlige julegaver på nett, og har listet dem opp under.

gave til pappa
Vi har gått gjennom årets utvalg av personlige fotoløsninger for å finne den perfekte gave til pappa

Gave til pappa #1: Fotobok

julegave til pappa
Vi mener at en personlig laget fotobok kan våre årets beste julegave til pappa

Det kommer kanskje ikke som noe sjokk, men vi mener at en fotobok er en super gave til pappa man kan lage på nett. En fotobok er en modernisert variant av det klassiske fotoalbumet, som man enkelt og billig kan lage på nett basert på mange forhåndsbygde design som gir boken et profesjonelt utseende.

I vår kåring av årets beste fotobok var det Smartphoto som kom best ut, som alt i alt hadde den enkleste måten å lage de fineste fotobøkene mente vi.

MERK: Smartphoto har også et sesongtilbud frem til jul der man kan få opp til 40% rabatt, tatt dette i betraktning mener vi disse fotobøkene er et uslåelig julegave til mamma! Klikk linken over og bruk dagens rabattkode øverst på siden for å utløse rabatten!

Julegave til pappa #2: Fotokalender

gaver til far
Personlige kalendere kan også være en fine gaver til far, spesielt siden neste år er rett rundt hjørnet!

En personlig fotokalender kan også være en perfekt julegave til pappa. På lik linje med fotobøker finnes det også mange alternativer der man kan lage personlige fotokalendere som er skreddersydd den man gir kalenderen til. Dersom man allerede skal lage en fotobok hos vår testvinner Smartphoto har de også mange ulike varianter av dette, enten det er plakathengere, vanlige veggkalendere eller til og med kalendere på musematter!

Julegave til far #3: Personlige fotokrus

Har pappa noen spesielle interresser? Med et personlig fotokrus kan man enkelt lage en julegave til far som passer til hans interesser ved å laste opp et bilde som passer! Her er det umulig å gå galt 😉

julegave til far
Et fotokrus kan være en enkel og billig måte å lage en personlig julegave til far

Tips for gave til han som har alt

gave til han som har alt
Et julekort kan være en fin gave til han som har alt!

En lur måte å sette prikken over I-en for årets gaver til far kan være å supplere med et fint personlig julekort. Ved å lage et personlig julekort kan man enkelt vise dem man er glad i at man tenker på dem, og dette trenger ikke koste skjorta heller.

Vi er suckers for en god deal, så hvis du allerede er på Smartphoto for å kjøpe en fotokalender eller en fotobok, hvorfor ikke slenge med et julekort til så lite som 5.90,-?

Vi i Fotobok-Eksperten håper alle våre lesere har fått noe ut av våre tips til en julegave til far, og ønsker dere alle en riktig god jul og nyttår!

Leave a Comment