Det finnes mange anledninger en personlig fotobok kan passe til som du kanskje ikke har tenkt på. Vi har listet opp de 10 beste grunnene vi kom på, håper dere får bruk for noen av dem!

1: Babybok

En fotobok kan være den perfekte anledning til å feire et nytt tilskudd til familien. De små vokser opp fort, så med dette kan minnene gjøres for evig.

2: Konfirmasjon

Man trenger ikke nødvendigvis bare å feire konfirmanten i et slikt fotoalbum, men man kan også bruke anledningen til å feire venner og familie som deltar i konfirmasjonen. En blanding av bilder av bare konfirmanten og selskapet etterpå kan være en fin anledning til å bruke en fotobok.

3: Bryllup

bryllup

Også kjent som den viktigste dagen i en jentes liv, et bryllup er en viktig anledning å ta vare på til senere. Selv brudgommen vil sette pris på det 😉

4. Feire en man er glad i

Det finnes mange løsninger som gjør det mulig å feire en du er glad i. Livet går fort, og av og til hender det vi glemmer å sette pris på de viktigste tingene i livet vårt, nemlig en man er glad i. Fotobøker som dette kan for eksempel være en perfekt gave til en kjæreste.

5: En ferie

Mange av de mest spennende minnene vi lager er når vi er på ferie. Ofte blir disse minnene liggende på en harddisk, og blir sjeldent vist siden. En fotobok kan være en perfekt anledning for å ta vare på disse minnene.

6: En fest

Fester har alltid hatt betydninger for mennesker ettersom det er disse anledningene som gir oss mulighet til å møtes og feire de vi er glad i. Vi var inne på det tidligere med konfirmasjonen, men dette kan altså være en mulighet til ikke bare å feire den festen skal holdes for, men også alle som har kommet.

7: Årsbok

Livet går fort, og før man vet ordet av det sitter man kun igjen med minnene. Av og til er det de små tingene som ender opp med å bli de minnene man setter pris på, men disse er vanskelige å vite hva er på forhånd. Ved å lage en årbok kan man få en sjanse til å fange disse små øyeblikkene. Dette kan også bli en utmerket julegave, siden man lager den mot slutten av året!

8: Den beste idéen du kommer på selv!

Det finnes mange idéer til å lage fotobøker til spesielle anledninger, men viste du også at enkelte leverandører gir deg muligheten til å lage din helt egen fotobok fra scratch? Det er bare din egen fantasi som kan stoppe deg fra å komme opp med en god idé til dette, ikke la den stoppe deg! 😉

Leave a Comment