Familiens fotoalbum er et sentralt punkt i mange husstander. Opp gjennom årene er det disse som har samlet minnene våre, og det er vanlig å samles rundt disse mens man ser tilbake i tiden.

Vi er veldig glad i de gamle fotoalbumene våre, men når vi skal lage et nytt fotoalbum i dag velger vi heller å lage en fotobok. En fotobok gjør akkurat det samme som de gamle fotoalbumene våre, men i stedet for å være en perm med løse bilder i kan man laste opp disse bildene på nett og får printet ut en helt ferdig bok i stedet! Resultatet er en fotobok med profesjonelt utseende som vil ta vare på alle våre gamle bilder i lang tid.

En fotobok er en moderne variant av den klassiske fotoboken

Dette høres kanskje avansert ut, men å lage et moderne fotoalbum på denne måten er faktisk veldig enkelt, og koster ikke noe særlig mer enn et tradisjonelt fotoalbum. I vår kåring av årets beste leverandør av fotobøker legger vi ut steg for steg for hvordan man gjør dette, og stegene er svært få.

Vi har gått gjennom alle de ledende tilbudene av fotobøker i 2020, og fant at det vi mente var den enkleste måten å lage en fin fotobok på var med Smartphoto. For å lese mer om kåringen av årets fotobok for 2020, klikk her!

Merk: Nå har også Smartphoto et tilbud for nye kunder, der man kan få opp til 40% avslag på fotobøker eller andre personlige fototjenester hos dem. Klikk på denne linken for å utnytte tilbudet før det er over!

fotoalbum
En fotobok kan være en perfekt måte å ta vare på minnene man er glad i!

Leave a Comment