En dåp er en viktig begivenhet i en ny (eller gammel) familie, og det er vanlig å lage mange forskjellige typer dåpskort til dette. Siden man ender opp med å lage både dåpsinvitasjon, bordkort og takkekort til dåpen kan det bli tungvint å skrive alle disse for hånd

Derfor pleier vi å bruke ulike takkekort levert av leverandørene vi ellers bruker til fotobøker eller fotokalendere til å lage personlige dåpskort på nett når vi skal lage disse kortene. Det som er supert med disse løsningene i dag er at de bruker akkurat den samme programvaren til å lage dåpskort som man ellers bruker til dyrere løsninger som fotobøker og -kalendere. Fordelen med dette er at man enkelt kan lage elegante kort basert på forhåndslagde design, uten å ofre for mye av personligheten i budskapet.

dåpskort
Det finnes mange løsninger for å enkelt lage personlige dåpskort til enhver anledning, les videre for å se hvilke vi liker best!

For å finne de beste dåpskortene til våre lesere har vi testet diverse løsninger på markedet akkurat nå. Det som overrasket oss mest over de løsningene vi fant var for det første hvor billig man kan lage egne digitale dåpskort. Man kan faktisk få disse så billig som 8,- kroner per kort for et fin liten måte å vise at man tenker på noen, selv om man kan velge å bruke litt mer penger for å få et større, mer tradisjonelt kort.

(Oktober 2020: OBS Vår favoritt-leverandør av dåpsinvitasjoner, bordkort og takkekort til dåp har akkurat nå salg med opp til 40%! Klikk her for å se mer eller les videre om hvorfor vi liker denne løsningen!)

De forskjellige typene dåpskort

Det finnes som tidligere nevnt mange forskjellige kort og dekorasjoner man vanligvis har til en dåp. Det som gjør at fotoleverandørene vi har snakket om tidligere passer så godt til å levere disse kortene er at de har mange forhåndslagde design som passer til enhver anledning. Vi har listet opp noen de typene vi mener en hver dåp trenger under, hvis man er interessert i å lage et kort med det designet trenger man bare trykke på bildet!

Kort #1: Dåpsinvitasjon

For det første trenger man en invitasjon til dåpen. Med en elegant dåpsinvitasjon kan man ønske velkommen på en fin måte som får gjestene til å føle seg verdsatt. Man trenger ikke lage en veldig komplisert dåpsinvitasjon tekst til dette så lenge man gjør det tydelig at man setter pris på personen man inviterer og håper at de kan komme.

dåpsinvitasjon
Det finnes mange gode design til en dåpsinvitasjon

Kort #2: Bordkort dåp

Et bordkort til dåpen kan være en enkel måte å gjøre festen mer elegant. Med fine bordkort gir man ikke bare festen et fint helhetlig inntrykk, man gir også gjestene en følelse av at man har tenkt på alle som kommer. Det finnes mange design for bordkort som er tilpasset bordkort dåp.

bordkort dåp
Vis deltakerne at de er verdsatt med ulike design til bordkort dåp

Kort #3: Takkekort dåp

Når festen er over er det viktig å passe at alle føler seg sett. Et takkekort til dåpen kan være en fin anledning til å vise at man setter pris på de som kom, og at de tok seg tid til å komme. Til takkekort finnes det svært mange forskjellige design til enhver anledning, så det er ikke så vanskelig å finne en i stilen takkekort dåp.

takkekort dåp
Takk deltakerne med et design til takkekort dåp

Våre favoritt-leverandør av dåpskort

Av alle løsningene vi testet endte vi opp med å like dåpskort-tilbudene til Smartphoto best. Her har man et stort utvalg mellom mange forskjellige korttyper og størrelser, i tillegg til at alle disse kortene kommer med mange forhåndslagde design som det er enkelt å jobbe med.

En ting som skiller Smartphoto ut fra andre leverandører av fotoløsninger for oss er at deres web-baserte løsning for å lage et dåpskort er en av de enkleste på markedet. Mange andre leverandører krever at man laster ned egen programvare for dette, og disse er attpåtil ofte mer kompliserte å bruke.

dåpskort navnefest
Med den web-baserte løsningen er det enkelt å lage sine egne kort

Akkurat nå har også Smartphoto en rabatt til nye kunder på opp til 40%, så her er det muligheter for å gjøre en skikkelig god deal. Trykk her for å se mer av tilbudene de har på dåpskort!

Vi ønsker alle våre lesere til lykke og ønsker dere en riktig hyggelig dåp, hilsen oss i Fotobok-Eksperten!

Eldre tester av fotobøker fra andre leverandører inkluderer Dinside i 2007, Testfakta i 2017, ICA Kurieren (som allerede i 2012 vurderte Smartphoto som et av de aller beste alternativene). fotobok

Leave a Comment