Det finnes mange anledninger som det kan være passende å lage et profesjonelt utseende bordkort, enten det gjelder i dåp, bryllup eller en konfirmasjon. Vi er veldig glad i å lage håndskrevne kort i slike anledninger, men når selskapene blir for store kan dette bli en krevende prosess, og kvaliteten på kortene kan påvirkes av det.

Derfor pleier vi å bruke ulike bordkort levert av leverandørene vi ellers bruker til fotobøker eller fotokalendere til å lage personlige bordkort på nett når selskapene blir for store. Det som er supert med disse løsningene i dag er at de bruker akkurat den samme programvaren til å lage bordkort som man ellers bruker til dyrere løsninger som fotobøker og -kalendere. Fordelen med dette er at man enkelt kan lage elegante kort basert på forhåndslagde design, uten å ofre for mye av personligheten i budskapet.

bordkort
Det finnes mange løsninger for å enkelt lage personlige bordkort til enhver anledning, les videre for å se hvilke vi liker best!

For å finne det beste bordkortene til våre lesere har vi testet diverse løsninger på markedet akkurat nå. Det som overrasket oss mest over de løsningene vi fant var for det første hvor billig man kan lage egne digitale bordkort. Man kan faktisk få disse så billig som 8,- kroner per kort for et et elegant utseende personlig kort.

(Oktober 2020: OBS Vår favoritt-leverandør av bordkort har akkurat nå salg med opp til 40%! Klikk her for å se mer eller les videre om hvorfor vi liker denne løsningen!)

Hvilke anledninger kan disse designene brukes til?

Det finnes mange forskjellige anledninger bordkort kan passe til. Det som gjør at fotoleverandørene vi har snakket om tidligere passer så godt til å levere et takkekort til en av disse anledningene er at de har mange forhåndslagde design som passer til enhver anledning, enten det gjelder dåp, brullup, konfirmasjon eller andre. Vi har listet opp noen av våre favoritter under, hvis man er interessert i å lage et kort med det designet trenger man bare trykke på bildet!

Anledning #1: Bordkort dåp

En dåp er en flott anledning til å bruke et takkekort som viser de som har møtt opp at de blir satt pris på.

bordkort dåp
Det finnes mange gode design for bordkort dåp

Anledning #2: Bordkort bryllup

Bryllup er en av de anledningene det nesten er obligatorisk å bruke et takkekort. I disse anledningene hender det ofte at deltakerne i bryllupet ofte blir mer involvert enn i andre arrangementer, og må gjøre personlige investeringer for at arrangementet skal bli fint. Da er det viktig å vise at man setter pris på deltakelsen med et design tilpasset bordkort bryllup.

bordkort bryllup
En av våre favoritter i kategorien bordkort bryllup

Anledning #3: Bordkort konfirmasjon

En konfirmasjon er en annen anledning der det er vanlig å bruke fine bordkort til deltakerne som har møtt opp. Dette er fordi deltakerne på konfirmasjonen ofte har reist langt, og da er det lurt med et design tilpasset bordkort konfirmasjon.

bordkort konfirmasjon
Vis deltakerne at de blir satt pris på med et design tilpasset bordkort konfirmasjon

Vår favoritt-leverandør

Av alle løsningene vi testet endte vi opp med å like bordkort-tilbudene til Smartphoto. Her har man et stort utvalg mellom mange forskjellige korttyper og størrelser, i tillegg til at alle disse kortene kommer med mange forhåndslagde design som det er enkelt å jobbe med.

En ting som skiller Smartphoto ut fra andre leverandører av fotoløsninger for oss er at deres web-baserte løsning for å lage et takkekort er en av de enkleste på markedet. Mange andre leverandører krever at man laster ned egen programvare for dette, og disse er attpåtil ofte mer kompliserte å bruke.

lag kort
Med den web-baserte løsningen er det enkelt å lage sine egne kort

Akkurat nå har også Smartphoto en rabatt til nye kunder på opp til 40%, så her er det muligheter for å gjøre en skikkelig god deal. Trykk her for å se mer av tilbudene de har på bordkort!

Uansett hvilken anledning det gjelder håper vi dere finner en fin måte å sende et kort til en dere setter pris på, hilsen oss i Fotobok-Eksperten!

Eldre tester av fotobøker fra andre leverandører inkluderer Dinside i 2007, Testfakta i 2017, ICA Kurieren (som allerede i 2012 vurderte Smartphoto som et av de aller beste alternativene). fotobok

Leave a Comment